Events

EventNet is een managementbureau op het gebied van evenementen. Het grootste verschil met andere organisaties is dat EventNet zich als projectpartner opstelt en samen met de opdrachtgever de juiste invulling zoekt voor het gewenste resultaat. Zonder opslag of onnodige overhead en altijd met duidelijke afspraken vooraf. Want het succes van uw evenement wordt al in het voortraject bepaald!

EventNet ziet een evenement als middel voor de doelstelling. Met twintig jaar ervaring in de evenementenbranche is het woord "Net" uit de bedrijfsnaam dan ook echt een netwerk. Van paradetent tot festivalpodium en van goochelaar tot topartiest, alles wat nodig is halen we uit de kast om de doelstelling te halen. Of dit nu een opening is die veel free publicity kan gebruiken, een incentive om uw relaties te triggeren of een bedrijfsfeest om saamhorigheid te creeeren.

Om een geslaagd evenement te produceren streven wij elke keer weer naar een uitgekiende combinatie van het juiste ENTERTAINMENT, hoogwaardige FACILITEITEN en doelgerichte COMMUNICATIE.